Zúčastnili jsme se mezinárodního veletrhu R+T ve Stuttgartu

20.4.2024 ISOparts s.r.o.

R+T, přední světový veletrh rolet, vrat, brán a protislunečních systémů, přilákal ve dnech od 19. do 23. února 2024 odborníky z celého světa. Konal se na stuttgartském výstavišti, každoročně ho navštící desítky tisíc lidí.

Velmi si vážíme příležitosti prezentovat naši společnost ISOparts s.r.o. na veletrhu R+T 2024 ve Stuttgartu. Bylo to pro nás nejen obrovskou zkušeností, ale také příležitostí představit náš systém řešení podomítkové přípravy pro exteriérové stínění. V době, kdy je ve světě kladen důraz na úsporu energií a správné provádění stavebních detailů, věříme, že jsme naší účastí na veletrhu přispěli k trendům odpovídajícím aktuálním potřebám moderního stavebnictví.

Dominantou našeho stánku se stal vzorek s Purenitovým boxem PBI50 včetně PET izolačního ostění, který zaujal svou komplexností. Oceňujeme spolupráci a podporu MPO a SPST, kterým bychom rádi touto cestou poděkovali. Těšíme se na další účast na podobných akcích.

Díky zájmu různých společností o náš produkt jsme si potvrdili správný směr našeho vývoje. 

Pokud jste neměli čas či příležitost zúčastnit se veletrhu R+T, a chcete se dozvědět něco více o našich výrobcích, tak nás neváhejte kontaktovat! Rádi se vším poradíme a vše vám ukážeme.

picture