Spojování purenitových boxů

30.1.2023 ISOparts s.r.o.

Purenitové boxy patří k nejkvalitnějším izolantům pro exteriérové žaluzie. Jejich instalace bývá velice jednoduchá a jsou proto ideálním řešením pro montáž podomítkových žaluzií. Mezi největší přednosti purenitových boxů patří jejich variabilita. 

Díky schopnosti ovládání technologie napojování purenitových desek je maximální délka boxu omezena pouze přepravními a manipulačními podmínkami. V praxi bývá nejčastěji uplatňována maximální délka 3,5 m. V případě, že je okenní sestava delší, dodáváme boxy dělené na jednotlivé sekce. Tento postup nám umožňuje vyrábět prakticky neomezeně dlouhé a různě členěné sestavy – nedělá nám problém vyhotovit sestavu boxů na fasádní okenní systém o délce až 20 m. Můžeme vám také vytvořit libovolně rohové, úhlové i mnohoúhlé sestavy, ať už do vnitřních či vnějších rohů, včetně Z sestav apod.

Spojování těchto dělených boxů je prováděno pomocí napojovací sady za použití spojek a úhelníků. Dělení boxu a jeho sestavu si můžete určit sami. Pokud tuto variantu zvolíte, je třeba objednávku doplnit o jednoduchý nákres z pohledu exteriéru. U rohové sestavy zadávejte vnější rozměr sestavy a při objednávce doplňujte formulář taktéž o jednoduchý nákres.