CERTIFIKÁT OVĚŘENÁ FIRMA V OBORU STÍNICÍ TECHNIKY

20.12.2023 ISOparts s.r.o.

Naše firma získala v letošním roce certifikát Ověřená firma v oboru stínicí techniky od Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí (SVST), který se uděluje technickým firmám, jež jsou ověřeným a spolehlivým dodavatelem stínicí techniky.

 

Certifikát ověřená firma v oboru stínicí techniky

Certifikát ověřená firma v oboru stínicí techniky

 

CO TENTO CERTIFIKÁT ZNAČÍ?

Tento certifikát se uděluje na jeden rok a dává nám oprávnění po tuto dobu používat logo ocenění. Díky tomuto certifikátu je pro zákazníka snazší vybrat si seriózní a kompetentní firmu pro dodání stínicí techniky a jejích částí (např. purenitových boxů pro exteriérové žaluzie).

Certifikát je vydáván SVST, jenž dlouhodobě zaštiťuje obor stínění v ČR. Certifikát si není možné koupit, dá se získat pouze kontinuální snahou a spolehlivou a poctivou prací. Tento certifikát našim zákazníkům a partnerům potvrzuje, že plníme veškeré právní předpisy stanovené pro stínicí techniku a její části – především pak v kvalitě a bezpečnosti výrobků.
Tento certifikát zároveň slouží jako ujištění, že se zodpovědně stavíme k finančním závazkům, spolehlivému dodání našich produktů a nabízených služeb. Díky tomu mohou mít naši zákazníci jistotu, že jsme pro ně seriózním partnerem.

CO TO ZNAMENÁ PRO ZÁKAZNÍKY?

V lepší orientaci na trhu se stínicí technikům zákazníkům bezesporu pomůže právě certifikát Ověřená firma v oboru stínicí techniky. SVST tento certifikát uděluje těm firmám, které splní podmínky spolehlivého obchodního partnerství a poskytování kvalitních výrobků a služeb. Zákazníci zároveň mají jistotu, že výrobky splňují veškeré právně stanovené certifikace. Oceněné firmy se zároveň zavazují dodržovat Etický kodex SVST.

Certifikát získává firma jako celek (není tedy udělován jednotlivým výrobkům) – SVST sleduje platební morálku, dodržování závazků, kvalitu služeb či dodržování norem. U takto oceněné firmy tedy jako zákazník vždy víte, že se jedná o dodavatele, na kterého se můžete spolehnout.